Wat kan je verwachten

WAT IS EEN ASSESSMENT CENTER

Jouw talenten in kaart brengen, dat is waar het om draait. Samen met onze opdrachtgever bepalen wij wat cruciaal is om een rol succesvol op te nemen. Zo kijken wij of er een ‘fit’ bestaat tussen jouw profiel en de rol, maar ook met de cultuur en de waarden van de organisatie.

Tijdens en na het assessment geven we je stimulerende feedback met eventuele ontwikkelingsopportuniteiten. Zo heb je er, ongeacht de uitkomst, een leerrijke ervaring bij.

EEN INTERACTIEF EN LEERRIJK PROGRAMMA

Je wordt uitgenodigd via ons kandidatenportaal waar je alle informatie terug vindt.

De assessment dag zelf is een interactieve en vooral leerrijke dag, gevuld met opdrachten, afhankelijk van de specifieke rol en de organisatie. Tijdens deze opdrachten gaan we op zoek naar de rode draad in jouw aanpak in een fictieve rol en context. Zo brengen we jouw competenties en gedrag relevant voor de vooropgestelde rol in kaart.

Omdat we feedback ontzettend belangrijk vinden, bespreken we elke oefening met jou na. Zo leer je ook nog bij.

Wens je wat meer inhoudelijke uitleg over de opdrachten? Ontdek het via ‘Wat mag je verwachten’ in ons kandidaten portaal.

EEN GOED GESPREK

We gaan in gesprek over jouw ervaring, competenties, drijfveren en motivatie aan de hand van concrete situaties die je meemaakte.

Nog enkele tips:

  • Zorg voor wat voorbeelden bij de competenties die jij belangrijk inschat voor deze functie

  • Zet jouw ambities, motivatie, loopbaan, sterktes en leerpunten op een rijtje

  • Zorg dat je de rode draad in jouw loopbaanstappen helder hebt en denk eens na over mogelijke ambities en ontwikkelparcours in de toekomst.

TIPS & TRICKS

Wees vooral jezelf! En enkele andere tips…

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je nog vragen?