ONTWIKKELEN

Borg de toekomst van jouw organisatie door ontwikkeling en groei

Waar liggen de uitdagingen voor jouw organisatie? Het optimaliseren van teamperformance, leiderschap, of de wendbaarheid, inzetbaarheid of doorgroei- mogelijkheden van medewerkers?

FENIX biedt je de juiste maatwerk opleiding, training of coaching om groei en ontwikkeling te faciliteren en de wendbaarheid en vitaliteit van je mensen te stimuleren. Zo helpen we je de uitdagingen te overwinnen en de doelen van de toekomst te realiseren.

ONS AANBOD

Coaching

Vergroot de impact van jouw medewerkers, leiders en/of team

Leadership Journeys

Het juiste traject voor responsible leaders

Serious Games

Verwerf inzicht in iemands leiderschaps- of communicatiestijl en wendbaarheid op basis van getoond gedrag in een online simulatie game

Blended Learning Trainingen

Blended Learning als uitgangspunt voor onze maatwerk ontwikkelingstrajecten. Met de juiste mix van leervormen en -middelen, helpen FENIX trainer-coaches jouw medewerkers en organisatie om het gewenste resultaat te behalen. De combinatie van klassikale training, coaching, zelfstudie, e-learning en “on the job” leren, daagt deelnemers uit en stimuleert zo hun leervermogen.

Persoonlijke Competentietrainingen

Uw medewerker heeft een Talent Assessment of Development Center achter de rug en wil graag meteen doorpakken op de ontwikkelpunten die daaruit naar voren zijn gekomen. Een Personal Competence Training levert individueel maatwerk om bepaalde competenties direct te versterken.