VACATURE: Senior Assessment Consultant

FENIX ondersteunt organisaties bij het aantrekken, verankeren en ontwikkelen van hun menselijk kapitaal. Dit vanuit onze passie om talent en organisaties te laten schitteren. Deel jij deze passie? Kan je je vinden in onze waarden: innovatie, co-creatie, klantgerichtheid, gedrevenheid en kwaliteit? Lees dan snel verder!

Wat houdt de functie van een senior consultant in?

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van assessment en development centers. Je begeleidt deelnemers op een waarderende manier en maakt naderhand een haarfijne analyse. Je formuleert een duidelijk advies en geeft uitgebreide feedback aan je klant en de deelnemer. Je geeft aanbevelingen voor een succesvolle onboarding en verdere ontwikkeling waar zowel klant als deelnemer verder mee aan de slag kunnen. Je neemt daarnaast ook de verantwoordelijkheid op om met klanten in dialoog te gaan omtrent hoe Fenix hen inzicht kan bieden in talent en aanwezig talent verder kan ontwikkelen. In functie van je interesses en ambitie zet je mee je schouders onder projecten in de organisatie en krijg je de kans mee te bouwen aan de toekomst van Fenix. 

Wat zijn jouw talenten?

  • Je bent empathisch met een sterk analytische ingesteldheid en weet op een kordate manier beslissingen te nemen.
  • Je werkt gestructureerd en kunt zelfstandig en op een daadkrachtige manier prioriteiten stellen. Je maakt het verschil met jouw klant- en servicegerichtheid.
  • Je blinkt uit in schriftelijke en mondelinge communicatie.
  • Naast het Nederlands en Engels, is een goede kennis van het Frans een grote meerwaarde.
  • Je beschikt over een Master diploma, bij voorkeur in psychologie of een andere menswetenschappelijke richting.
  • Je hebt minstens 5 jaar ervaring binnen het domein rekrutering & selectie en/of talent management.

Je werklocatie is een afwisseling tussen je home office en onze kantoren in Zaventem en Berchem. Daarnaast ben je ook bereid je te verplaatsen binnen Vlaanderen in functie van onze klanten.

Wat bieden wij jou aan als Assessment Consultant?

  • Een uitdagende rol met veel verantwoordelijkheid en een grote vrijheid om zelf je werk te organiseren.
  • Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving in beweging. Een team van ervaren en enthousiaste consultants deelt daarbij graag hun kennis met jou. En uiteraard ben je meer dan welkom op onze teamactiviteiten!
  • Onze “roots” zitten in het wetenschappelijk onderzoek. Je krijgt toegang tot “state of the art” tools en innovatieve instrumenten. Wij leiden je op om deze tools op de juiste wijze te gebruiken.
  • Een marktconform salaris inclusief bedrijfswagen, laptop, GSM met abonnement aangevuld met extralegale voordelen zoals extra verlof, maaltijdcheques, ecocheques, groeps- en hospitalisatieverzekering.

Interesse?

Overtuig ons en mail je CV naar admin@fenixconsulting.be ter attentie van Thomas Verplancke of Wim Morbée. Je krijgt van ons een antwoord binnen de week.