TALENT INTELLIGENCE

FENIX biedt organisaties inzicht in het talent, de inzetbaarheid en het ontwikkelpotentieel van medewerkers. Met innovatieve en valide e-tools brengen we mensen en data bij elkaar. Talent Intelligence noemen wij dat. Zo helpen we organisaties de juiste mensen te selecteren, en te ontwikkelen, en dragen we bij tot hun succes.

TALENT INTELLIGENCE MODEL

En hoe ziet dat er dan uit? Met het Talent Intelligence Model helpen we organisaties inzicht te krijgen in waar hun kansen liggen, op welk vlak er ruimte bestaat voor ontwikkeling en welke tools ze hiervoor kunnen inzetten. Alles om het talent uit je organisatie te halen.

JOUW EMPLOYER JOURNEY

Met Talent Intelligence als uitgangspunt, bieden we een integrale aanpak voor jouw employer journey.

De kracht van data wordt gecombineerd met de ervaring en expertise van onze professionals op het vlak van gedrag, werk en organisaties. Keuzes en oplossingen voor medewerkers, teams en organisaties worden scherp in beeld gebracht.

VISIE & LEIDERSCHAP

Alles begint bij een sterke visie en verantwoord leiderschap. De keuzes die daar gemaakt worden, hebben impact op hoe talent binnen jouw organisatie wordt ingezet.

FENIX biedt expertise om een goede visie op talent management en leiderschap te kunnen borgen in jouw organisatie –nu én voor de toekomst.

IDENTIFICEREN & PLANNEN

Weten wie je bent als organisatie, wie je wilt zijn én hoe je daar met je talenten gaat komen.

WERVEN & SELECTEREN

Wie past best in een rol, het team en binnen jouw organisatie? Op welke competenties ga je inzetten om toekomstbestendig te zijn?

Ga de fit na tussen iemands talent en een rol binnen je organisatie. Voorspel zo het toekomstig succes van de medewerker binnen jouw organisatie.

REFLECTEREN & BEOORDELEN

Boost de vitaliteit van je organisatie door een feedbackcultuur te creëren en de ontwikkeling van werknemers te stimuleren. Hou zo werknemers en leiders betrokken bij je organisatie.

ONTWIKKELEN

Wil je de doelen van jouw organisatie realiseren, dan stimuleer je best de ontwikkeling van je medewerkers en leiders op basis van hun persoonlijke doorgroeimogelijkheden.

Maar waar leg je de focus?

EVALUEREN

Wanneer de ambities van medewerkers en je organisatie niet langer overeenkomen, moeten andere stappen worden overwogen. Ondersteuning hierbij draagt bij tot goed werkgeverschap, wat weer bijdraagt aan een sterk werkgeversimago.

DATA

Data is de verbindende factor die betere en strategisch onderbouwde HR-beslissingen ondersteunt.